06 23 13 80 74 info@derooijverspaning.nl

Over de Rooij

De Rooij Verspaning is gevestigd in Zeist en is gespecialiseerd in het vervaardigen van machineonderdelen en mechanische samenstellingen voor de industrie. Met behulp van een modern en uitgebreid machinepark (zie overzicht) kunnen alle metaal- en kunststofsoorten verspanend worden bewerkt.

De Rooij Verspaning verzorgt het complete traject van engineering tot en met afwerking, op basis van een flexibele en betrouwbare projectmatige aanpak.

De focus ligt op kwaliteit en efficiency in metaalbewerking.

Bart de Rooij

Bart de Rooij (1985) is de drijvende kracht achter De Rooij Verspaning. Enthousiast, betrokken en veel ervaring en know-how op het gebied van verspaning. Hij komt met goede oplossingen, zodat u als klant verder kunt. Gewoon zoals het hoort.

Bart is werkzaam in de metaal vanaf 2004, eerst bij de gereedschapsmakerij Decoral tot 2009. Daarna is hij voor zichzelf begonnen, hij startte in een schuurtje van 25 vierkante meter. Omdat hij in die periode nog veel aan motorcross deed, kreeg hij daar ook veel werk uit.

In de loop der jaren is het werk veel gevarieerder geworden, van offshore tot machinebouw voor de voedingsindustrie. Ook de bedrijfsruimte is gegroeid naar 200 vierkante meter met twee CNC bewerkingscenters en een CNC draaibank.

Een overzicht van ons machinepark vindt u hier.

Samenwerking

De Rooij Verspaning werkt samen met Moulds and More. Zij zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand.

Bar de Rooij in actie

Bart gaat ervoor, dat blijkt ook uit het feit dat hij meervoudig kampioen is de motorsport (Classic 50 cc klasse):

2007 kampioen mx1 senioren
2012 kampioen 50cc classic
2013 kampioen 50cc classic
2014 kampioen 50cc classic