WAARMEE KUNNEN WE JE VAN DIENST ZIJN?

Kwaliteit is de basis van een langdurige relatie

Je kunt ervan op aan dat dat jouw verspaningsopdracht door ons met de grootste zorg wordt uitgevoerd. We werken voor diverse branches, zoals de voedingsindustrie, machine- en apparatenbouw, offshore, kunststofverwerkende industrie, elektronica en nog veel meer. Unieke stukken of seriewerk: je krijgt jouw product snel geleverd in hoogwaardige kwaliteit en uiteraard netjes verpakt.

We adviseren je graag over de beste verspaningsmethode om jouw product, onderdeel of component te realiseren. Neem contact op >>

Wat kunnen we voor je doen?

Wat kunnen we voor je doen?

Freeswerk

Draaiwerk

Draadvonken

Onderdelen Scheepsbouw

Slijpwerk

Zaagwerk

Freeswerk

Met de geavanceerde CNC-freesbanken die wij hebben staan kunnen we de meest ingewikkelde opdrachten aan. Groot in omvang, maar ook heel eenvoudig inlegwerk. Van alle materialen: van kunststof tot hoogwaardige staalsoorten: wij verspanen het voor je in exact de juiste vorm en maat.

Via de CNC bewerkingscentra programmeren wij de machines tot op het kleinste detail: hoe diep, met welke freeskop, hoe snel de spindel draait.
Onze grootste freesmachine heeft een x-as met een bewerkingsbereik van 1020 mm, en een 4e as die voor een 360⁰ graden toepassing kan worden ingezet. Met gedegen programmering kan een opdracht voor een spuitgietmatrijs 20 uur onbemand lopen, en vervolgens naar alle tevredenheid exact op maat uit de machine komen.

Draaiwerk

Groot draaiwerk nodig? Onze grootste CNC draaibank heeft een draaibereik van 760 mm doorsnee. De andere machine heeft een bereik van 320 mm met een subspindel en aangedreven gereedschappen. We kunnen hier zeer complexe opdrachten op realiseren.

Lees hier meer over de draaibanken.

De machinale mogelijkheden combineren we met onze expertise en ervaring. Voor iedere opdracht schrijven wij een gedegen programma voor onze machines.

Draadvonken

Met de verspaningstechniek draadvonken kunnen we geleidende metaalsoorten uiterst nauwkeurig bewerken. In de draadvonkmachine verspanen we contouren van bijvoorbeeld machineonderdelen, stempelonderdelen en matrijsonderdelen.

Klik hier voor de specificaties van de draadvonker.

Door de aanwezigheid van lineair motoren op alle assen kunnen wij hoge precisie waarborgen. Indien gewenst produceren we onbemand 24/7, met bewaking online.

Slijpwerk

Ook voor slijpwerk kun je bij ons terecht. Wij zorgen voor een mooie, gladde afwerking van jouw metalen element. Onze slijpbank heeft slijpbereik van 1000 mm over de x-as en 500 mm over de y-as. De Rooij Verspaning slijpt nauwkeurig op maat, binnen een tolerantie van 0.005 mm.

Meer informatie over de vlakslijpmachine?

Zaagwerk

Onze zaagautomaat kan enkelstuks tot grotere series zagen. Met automatische doorvoer kan de machine metalen staven tot 320 mm doorsnee verwerken. Een staf van 6 meter lang zagen we eenvoudig voor je op maat.

Lees meer over de zaagmachine

Onderdelen scheepsbouw

Het verspanen van Offshore onderdelen zijn we de afgelopen jaren als een bijzondere specialiteit gaan zien. Denk aan bronzen huisdelen voor op schepen: in totaal vier delen die perfect in elkaar passen. Denk aan een scheepsschroef, die zo’n machtig vrachtschip de hele wereld over stuwt.

 

We vertellen je graag meer over de scheepsbouw-onderdelen en unieke offshore componenten:

Wat kunnen we voor je doen?