Over ons

De Rooij Verspaning

Verspanen in hoogwaardige kwaliteit? Dat komt door dit team!

Over het algemeen: Bart freest, Bryan doet het draaiwerk, en als het nodig is worden we in de productie ondersteund door een multi-inzetbaar talent. Vakmanschap staat voorop, zowel voor jou als klant als intrinsiek voor onszelf. Misschien is ‘passie’ een platgeslagen begrip, maar als je ons dan vraagt waaróm we specialisten in verspaning zijn geworden: het werk biedt ons precies wat we nodig hebben. Het willen uitblinken, het blijven ontwikkelen, de liefde voor het materiaal en de machines, de oneindige afwisseling van opdrachten: er is toch niks mooiers dan dat?!

Hergebruik van materiaal

Alle spanen (oftewel het slijpsel dat overblijft na het frezen of draaien) worden gerecylced: omgesmolten en opnieuw tot plaat geperst. Als je een kijkje in ons portfolio neemt, dan zie je een aantal projecten gericht op de verduurzaming van bepaalde branches.

Scholing

Voorop lopen in kwaliteit is bijblijven. Dat geldt voor het machinepark, maar zeker ook voor ons team. Het programmeren van CNC-machines luistert bijvoorbeeld erg nauw. Via fabrikant van de programmeringssoftware volgen we regelmatig cursussen.

Daarnaast halen we ook graag zelf scholieren ‘in huis’ om ervaring op te doen. Regelmatig hebben wij een BBL of BOL leerling over de vloer. Wil jij allround kunnen verspanen? Klik door om te zien of er op dit moment mogelijkheden zijn.

Op zoek naar iets anders?